Tim
Geschreven door
Tim

Billie Eilish is een Amerikaanse singer-songwriter en een prominent figuur in de muziekindustrie. Ze werd geboren op 18 december 2001 in Los Angeles, Californië. Billie kreeg al op jonge leeftijd veel aandacht en succes en haar unieke muziekstijl, gekenmerkt door een mix van pop, alternatieve en elektronische elementen, sloeg aan bij een breed publiek.

Naast haar muziek staat Billie Eilish bekend om haar unieke gevoel voor mode en haar persoonlijke stijl, die vaak wordt gekenmerkt door oversized kleding, levendige haarkleuren en haar kenmerkende baggy outfits. Haar stijl is een bewust statement tegen body shaming en moedigt individualiteit en zelfexpressie aan.

Billie Eilish werkte als het gaat om sneaker collabs al eerder samen met het populaire merk Jordan, wat onderdeel van Nike is om haar eigen lijn sneakers te maken. De samenwerking resulteerde in een speciaal paar Air Jordan 1 sneakers ontworpen door Billie Eilish. De schoenen zijn voorzien van haar kenmerkende stijl en esthetiek, met verschillende persoonlijke accenten en ontwerpelementen die haar persoonlijkheid en muziek weerspiegelen.

Morgen dropt er alweer een nieuw hoofdstuk in het leven van Eilish, als het gaat om sneaker collabs. Ditmaal zal Billie de Nike Air Alpha Force 88 gebruiken als hoofdrolspeler.

Om 9 uur in de ochtend droppen namelijk deze Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 SP "Black White" en Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 SP "Fire Red".

Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 SP Black White Foto 1
Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 SP Fire Red Foto 1

Na een samenwerking met Jordan komen Nike en Billie Eilish samen voor de Air Alpha Force 88

Billie Eilish ging eerder al een samenwerking aan met Jordan, waarbij muziek en streetwear naadloos in elkaar overliepen. De collectie verbaasde fans over de hele wereld en toonde Billie's unieke stijl en modeflair, wat zowel muziek- als sneakerliefhebbers aansprak. Het volgende project is een gezamenlijke inspanning voor de klassieke Nike Air Alpha Force 88. Oorspronkelijk gelanceerd aan het eind van de jaren 80, won het sporters en sneakerliefhebbers met zijn innovatieve Air demping en iconische look.

De Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 SP "Black White" maakt gebruik van een combinatie van witte, zwarte en neutraal grijze kleuren, een volledig leren constructie, geribde kragen, een kenmerkende middenvoetband en "AAF88" op de tong. Het ontwerp wordt gecompleteerd door co-branded inlegzolen, een speciale dust bag en een unieke verpakking.

Als we naar de foto's van de Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 SP "Fire Red" kijken zien we dat deze sneaker is uitgevoerd in wit, fire red, zwart en neutraal grijs. kleurstelling Deze uitvoering van de Nike Air Alpha Force is ook volledig van leer met geribbelde kragen, de kenmerkende middenvoetband en "AAF88" op de tong. De co-branded inlegzolen maken het ontwerp compleet.

Beide sneakers droppen morgen, dinsdag 8 augustus om 9 uur in de ochtend via diverse verkooppunten.

Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 SP Fire Red Foto 2
Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 SP Black White Foto2

Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 SP "Black White" en "Fire Red"

08
Aug 2023
Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 SP "Black White"

Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 SP "Black White"

DZ6763-102
Alle verkooppunten
08
Aug 2023
Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 SP "Fire Red"

Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 SP "Fire Red"

DZ6763-101
Alle verkooppunten
Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 SP Fire Red Foto 3
Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 SP Black White Foto3
Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 SP Black White Foto4
Tim
Geschreven door
Tim