Sinds de herlancering in 2019 heeft de Nike Daybreak tientallen nieuwe releases opgeleverd en zo nu en dan zit er dan ook een paartje tussen die net even anders dan anders is.

Dit upcoming paartje is exclusief voor dames en zit bomvol verschillende kleuren, materialen en patronen. Een sail gekleurde canvasachtige basis vormt het toneel voor de meest in het oog springende accenten. Gelaagde swooshes wisselen elkaar qua kleur af tussen Bright Deep Red gekleurd kant en Speed Yellow leer. Voornamelijk het kant valt op, wat is voorzien van bloemen- en gingham-patronen. Rond de toe box zien we wat versteviging door wat lijkt op een corduroy stofje in een mooie "Hydrogen Blue" -tint, aangevuld met witte polka dot stippen aan de zijkant. Een andere kleur blauw omlijnt de vlakken langs de veters, terwijl "Team Gold", groen en roze zijn toegepast rond de kraag en hiel.

Het traditionele tonglogo is vervangen door twee verschillende tags, de linkerschoen is voorzien van de tekst "IF FOUND PLEASE RETURN TO" de rechter schoen is voorzien van een roze lipje met daarop Nike branding. Onder de voeten zijn de bekende wafelzolen weer geplaatst, alleen nu uitgevoerd in doorschijnend icy blue.

Een releasedatum voor dit kunstwerkje ontbreekt helaas nog, check dan ook regelmatig sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan