Aparte details op schoenen vinden wij persoonlijk altijd heel dope. Niet alleen om de details zelf, maar ook omdat het altijd garant staat voor een verhaal die je kunt vertellen aan mensen die zich afvragen wat je in godsnaam aan je voeten hebt. Deze Civilist x Nike SB Dunk Low is voorzien Thermochromom materiaal en valt dus zeker in deze categorie.

De Civilist x Nike SB Dunk Low trekt alle aandacht vanwege zijn unieke looks, je kan er al een beetje vanuit gaan dat dit één van de populairste Nike Dunks zal gaan worden die dit jaar zullen gaan droppen. De collab met de Duitse skateshop Civilist wordt voor een groot deel bepaald door het door warmte geactiveerde bovenwerk dat een levendig warmtebeeld laat zien bij blootstelling aan hitte of zonlicht. Mocht je nu niet in de zon lopen, dan is de sneaker volledig gekleurd in het zwart. De aanvullende details bestaan uit het Civilist-merklabel aan de zijkant, zwarte veters (inclusief extra veters), geprinte inlegzolen, een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool.

De Civilist x Nike SB Dunk Low zal dit jaar nog gaan droppen. Op de hoogte blijven van deze sneaker en nog veel meer andere releases? Check dan regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan