Star Wars en Adidas hebben altijd al een speciale band gehad. Zo brengen beide partijen meer dan eens een speciale collab uit - die tot op heden altijd met veel succes worden ontvangen door zowel de Star Wars fans als de Adidas liefhebbers. Volgende maand is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in de vorm van deze hele vette Star Wars x adidas Top Ten Hi Boba Fett, waar we vandaag een blik op zullen gaan werpen.

Star Wars en adidas vieren het 40-jarig jubileum van "The Empire Strikes Back" met een Top Ten Hi geïnspireerd door Boba Fett. Dit paartje dropt volgende maand al en de officiële foto's zijn dan ook in de pocket. We wisten al hoe de schoen eruit zou komen te zien, maar de verpakking was tot nu toe nog een verrassing.

Opvallende details zijn onder meer kogelgaten/schade aan de zijkant van de schoen, dat natuurlijk een knipoog is naar het pantser dat de Star Wars held draagt. Een ander leuk detail is het kleine zakje dat aan de zijkant van de schoen is geplaatst. Als je het zakje opent zul je de tekst "You can run, but you’ll only die tired" terugvinden. De schoen zal worden geleverd met een poster en veter accessoires.

De Star Wars x adidas Top Ten Hi Boba Fett dropt op Vrijdag 25 September. Op de hoogte blijven van ander sneaker nieuws? Check dan onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan