Tim
Geschreven door
Tim

Bodega is een bekend en innovatief winkelconcept dat een verborgen winkelervaring in boetiekstijl combineert met alledaagse gemakswinkels. Bodega werd in 2006 opgericht door Oliver Mak en Jay Gordon en de eerste winkel bevond zich in Boston, Massachusetts.

Het winkelmerk heeft samengewerkt met verschillende sneakermerken, waaronder ASICS, waarmee zij menig limited-edition sneaker op de markt hebben gebracht. Deze samenwerkingen resulteren vaak in sneakers die de kenmerkende stijl van Bodega combineren met het ontwerp en vakmanschap van gerenommeerde sportmerken zoals ASICS.

Ook op 29 september is het weer raak, want dan komt de in Boston gevestigde winkelketen Bodega met een nieuwe samenwerking met ASICS, waarmee zij de Asics Gel-NYC sneaker voorzien van een nieuwe colorway. We blikken vooruit op de Bodega x Asics Gel-NYC "After-Hours", waarvan we prachtige foto's in bezit hebben.

Bodega x Asics Gel NYC After Hours Foto 10

Bodega en Asics zetten met de "After-Hours" weer een nieuw meesterwerk neer

De Bodega x Asics Gel-NYC "After-Hours" heeft een boeiend kleurenpalet dat bestaat uit diverse schemerige tinten, geïnspireerd op ruige texturen als prikkeldraad, hekwerken en kettingen. Het bovenwerk heeft een basis van grijs mesh, versierd met zowel harig als glad suède, wat zorgt voor een stoere look. De sneaker is trouw aan Bodega's kenmerkende stijl, waardoor elk paar meerdere sets veters bevat die verschillende facetten van het ontwerp van de schoen accentueren. Het onderscheidende kenmerk van de samenwerking is te zien aan de co-branding op de zijkanten en de glinsterende GEL inzetstukken.

Scoor deze Bodega x Asics Gel-NYC "After-Hours" vanaf vrijdag 29 september.

Bodega x Asics Gel-NYC "After-Hours"

29
Sep 2023
Coming soon
Bodega x Asics Gel-NYC "After-Hours"

Bodega x Asics Gel-NYC "After-Hours"

1201A952-020
Alle verkooppunten
Bodega x Asics Gel NYC After Hours Foto 9
Bodega x Asics Gel NYC After Hours Foto 7
Bodega x Asics Gel NYC After Hours Foto 8
Bodega x Asics Gel NYC After Hours Foto 6
Bodega x Asics Gel NYC After Hours Foto 5
Bodega x Asics Gel NYC After Hours Foto 4
Bodega x Asics Gel NYC After Hours Foto 3
Bodega x Asics Gel NYC After Hours Foto 2
Tim
Geschreven door
Tim