Goed nieuws voor alle Nike Air Max 1 fans, er komen dit najaar niet één, maar twee nieuwe Patta x Nike Air Max 1 colorways op de markt! Vandaag ontvingen wij alvast de foto's van het ene paartje, waarna het nu wachten is op foto's van het tweede paartje. Let's have a look!

Nike en Patta hebben een rijke Air Max 1 geschiedenis

Patta x Nike Air Max 1 Foto 4
Patta x Nike Air Max 1 Foto 3

Wie denkt aan Patta en Nike in combinatie met de Nike Air Max 1 moet natuurlijk direct denken aan holy grail releases als de Nike Air Max 1 Parra Patta "Cherrywood" en de Nike Air Max 1 Patta "Corduroy Denim" die inmiddels voor duizenden euro's worden verkocht op martketplaces als StockX. Of deze twee nieuwe releases ook aan dit illustere rijtje kunnen worden toegevoegd is nog maar de vraag, maar de eerste foto's zien er in ieder geval goed uit!

De twee Patta x Nike Air Max 1 colorways droppen dit najaar

Volgens bronnen komen er dit jaar maar liefst twee colorways uit voor de nieuwste Patta x Nike Air Max 1 collab. Wij kunnen vandaag een eerste blik werpen op de "Metallic Silver/Monarch-Pure Platinum"-versie. De sneaker is voorzien van een bovenwerk dat bestaat uit diverse materialen, zoals leer, nubuck en mesh. De schoen maakt gebruik van een tweekleurige afwerking waarbij grijs en bruin de basis vormen. De mud guard is anders dan anders, het is in dit geval uitgevoerd in een golvend design. De tussenzool heeft een lekkere vintage look meegekregen, in combinatie met een driekleurige rubberen buitenzool die het ontwerp afmaakt.

Zodra wij een releasedatum en/of foto's van het tweede paartje in bezit hebben, dan laten wij jullie dit natuurlijk weten via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur