Veel fans van de voetbalclub Real Madrid zullen deze BSTN x Adidas x Real Madrid Rivalry 86 Low "Cloud White" bij het zien van de titel direct in het winkelmandje hebben gestopt. We hopen dan ook dat dit paartje Rivalry sneakers niet retour worden gestuurd als duidelijk is geworden dat het hier niet om een collab gaat tussen Adidas en de voetbalclub Real Madrid, maar om de basketbalafdeling van Real Madrid, ook wel bekend als Real Madrid Baloncesto.

Adidas onthult in samenwerking met BSTN een opmerkelijk eerbetoon aan Real Madrid, het meest gevierde team in de Europese basketbalgeschiedenis, met de release van deze BSTN x Adidas x Real Madrid Rivalry 86 Low "Cloud White". Deze speciale versie combineert de gechiedenis van een legendarische sportclub met een innovatief ontwerp, dat de essentie van overwinning en prestige op het veld weerspiegelt.

Alle verkooppunten

Apr
05
BSTN x Adidas x Real Madrid Rivalry 86 Low "Cloud White"

BSTN x Adidas x Real Madrid Rivalry 86 Low "Cloud White"

ID0961
Alle verkooppunten
BSTN x Adidas x Real Madrid Rivalry 86 Low Cloud White Foto 5

Een musthave sneaker voor elke Real Madrid fan

De sneaker is gemaakt met aandacht voor detail en is voorzien van luxe crèmekleurig leer over het bovenwerk, met opgerolde randen en een volledig leren voering die verfijning en comfort uitstraalt. Het ontwerp is voorzien van een moderne nieuwe look door andere zijstrepen, waarbij de traditionele adidas three stripes zijn vervangen door een op UV reagerend BSTN merklogo. Het logo transformeert van een subtiel ontwerp in het donker naar levendig paars in het zonlicht.

Het eerbetoon aan Real Madrid is op diverse plekken van de sneaker zichtbaar, waaronder op de lipjes op de tong, waar het iconische embleem van Real Madrid duidelijk zichtbaar is als symbool voor de legendarische geschiedenis van het team en de blijvende band met de fans en de stad Madrid die het vertegenwoordigt. De binnenkant van de sneaker zet het thema voort met paarse inlegzolen versierd met het logo van zowel BSTN als Real. De veters zijn afgewerkt met metalen lace tips, wat wederom bevestigd dat de sneaker gemaakt is met aandacht voor detail en kwaliteit waar zowel adidas als BSTN bekend om staan. De hakken zijn voorzien van co-branding, waarmee de samenwerking tussen Adidas en Real Madrid nog maar eens wordt benadrukt.

De doos waarin de sneakers worden geleverd is ook weer een mooi detail. want deze pronkt met elf sterren, die elk staan voor een van de Europese titels die het basketbalteam in de wacht heeft gesleept. 

Scoor deze speciale en exclusieve collab vandaag nog via de website van BSTN en Adidas.

BSTN x Adidas x Real Madrid Rivalry 86 Low Cloud White Foto 2
BSTN x Adidas x Real Madrid Rivalry 86 Low Cloud White Foto 3
BSTN x Adidas x Real Madrid Rivalry 86 Low Cloud White Foto 4
BSTN x Adidas x Real Madrid Rivalry 86 Low Cloud White Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur