Tim
Geschreven door
Tim

Cactus Plant Flea Market en Nike zijn niet vies van een collab, eerder zagen we al diverse sneakers voorbij komen die altijd een edgy uitstraling hebben. Ook deze Cactus Plant Flea Market x Nike Dunk Low is weer iets dat we tot nu toe nog niet eerder gezien hebben. Deze sneaker zal dan ook niet voor iedereen zijn, maar een collab met CPFM kan altijd rekenen op voldoende hype.

Deze CPFM x Nike Dunk Low is gemaakt van suède met een gewatteerde driehoekige patroonbasis met oversized en mini-swooshes. Andere details zijn onder meer mismatching inlegzolen, dikke tongen, een Yin Yang-logo op de hielkap en twee sets dikke veters. De schoen wordt benadrukt door de Mossy Green getextureerde tussenzool die zich uitstrekt tot de mud guard. De Dunk Low wordt ook geleverd met een bruine badstof tas met trekkoord en het Yin Yang-symbool in combinatie met de "just do it"-branding.

Een releasedatum hebben we nog niet voor je, check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Cactus Plant Flea Market x Nike Dunk Low

Datum nog
niet bekend
Cactus Plant Flea Market x Nike Dunk Low "Mossy Green"

Cactus Plant Flea Market x Nike Dunk Low "Mossy Green"

DM0430-700
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim