Tim
Geschreven door
Tim

Cali Thornhill DeWitt is een Amerikaanse kunstenaar, ontwerper en fotograaf. Hij staat bekend om zijn gevarieerde portfolio dat fotografie, grafisch ontwerp en kledingontwerpen omvat. DeWitt verkent in zijn werk vaak thema's als jeugdcultuur, muziek en straatmode. Een van zijn meest opvallende bijdragen aan de popcultuur is zijn samenwerking met Kanye West voor het ontwerp van Wests "The Life of Pablo"-merchandise en albumhoes. DeWitts kenmerkende gotische letters en graphics werden synoniem met de branding van het album.

Eerder werkte Dewitt al samen met Adidas voor een aantal gezamenlijke NMD_S1 sneakers. Ook is hij geen onbekende van het merk Vans, waar hij tevens een samenwerking mee heeft gehad. Adidas maakt vandaag bekend dat er op donderdag 28 september drie nieuwe colorways gedropt gaan worden voor de vernieuwde versie van de Adidas Campus sneaker.

We blikken vooruit op de release van de Cali Thornhill Dewitt x Adidas Campus 80s "Burgundy", Cali Thornhill Dewitt x Adidas Campus 80s "Grey" en de Cali Thornhill Dewitt x Adidas Campus 80s "Navy".

Dewitt en Adidas komen met maar liefst drie nieuwe Campus 80s colorways

Of je nu wel of niet bekend bent met de naam Cali DeWitt, het is zeer waarschijnlijk dat je zijn werk hebt gezien. Eerder ontwierp hij al de razend populaire merch voor Ye's "The Life of Pablo". DeWitt heeft de hand gehad in een aantal invloedrijke projecten. Voor zijn nieuwste project werkt hij opnieuw samen met adidas, dit keer voor drie colorways van de Campus 80s.

In tegenstelling tot zijn laatste samenwerking met de Adidas - waarbij de NMD S1 werd gehuld in digi camo colorways - zijn Cali DeWitt's aankomende Campus 80's sneakers veel experimenteler qua kleur. Elk van de drie stijlen lijkt te zijn ondergedompeld in verf die complementair is aan de basiskleur. De "Grey" optie is ondergedompeld in gebroken wit, de "Collegiate Burgundy" in het roze en de "Collegiate Navy" in lichtgroen met blauw. En naast het tonale borduursel, de subtiele co-branding en het herwerkte "Adidas" logo, zijn de schoenen verpakt met een sjabloon zodat je je paar nog meer naar eigen smaak kunt aanpassen.

Alle drie de sneakers droppen donderdag 28 september via diverse verkooppunten. Voor welke kleur ga jij?

Cali Thornhill Dewitt x Adidas Campus 80s "Burgundy", "Grey" en "Navy" verkooppunten

Sep
28
Cali Thornhill Dewitt x Adidas Campus 80s "Navy"

Cali Thornhill Dewitt x Adidas Campus 80s "Navy"

IG3142
Alle verkooppunten
Sep
28
Cali Thornhill Dewitt x Adidas Campus 80s "Burgundy"

Cali Thornhill Dewitt x Adidas Campus 80s "Burgundy"

IG3138
Alle verkooppunten
Sep
28
Cali Thornhill Dewitt x Adidas Campus 80s "Grey"

Cali Thornhill Dewitt x Adidas Campus 80s "Grey"

IG3137
Alle verkooppunten
Cali Thornhill Dewitt x Adidas Campus 80s Navy Foto 1
Cali Thornhill Dewitt x Adidas Campus 80s Navy Foto 3
Cali Thornhill Dewitt x Adidas Campus 80s Burgundy Foto 3
Cali Thornhill Dewitt x Adidas Campus 80s Burgundy Foto 2
Cali Thornhill Dewitt x Adidas Campus 80s Grey Foto 1
Cali Thornhill Dewitt x Adidas Campus 80s Grey Foto 2
Tim
Geschreven door
Tim