Reebok kondigde onlangs vol trots aan dat zij samen met niemand minder dan Amerikaanse rapper en tv-persoonlijkheid Cardi B haar allereerste sneaker collectie zullen gaan droppen. De collectie zal op 13 November om 10:00 in de ochtend droppen op o.a. de site van Reebok en is een collectieve missie om vrouwen te inspireren door middel van zelfexpressie en om onbeschaamd trouw te blijven aan zichzelf.

Cardi B heeft het iconische Club C-model opnieuw leven ingeblazen als één van de sneakers binnen haar allereerste sneaker release. De vernieuwde stijlen, die tot leven komen in de vorm van een geheel nieuwe Club C Cardi en Cardi Coated Club C Double.

Cardi heeft zelf een grote rol gespeeld in het ontwerpproces en werd geïnspireerd door een dystopische wereld, waarbij ze zich ook liet inspireren door haar meest recente fashion statements. Door de eenvoud van het Club C-model als uitgangspunt te nemen, tilde Cardi de sneaker met deze collab vervolgens naar een hoger niveau met gewaagde, transparante ontwerpen. Het gestroomlijnde model en de kenmerkende Reebok Classic-branding van de Club C staan symbool voor de legendarische historie van Reebok en hebben de tand des tijds de afgelopen 35 jaar prima doorstaan.

Ter ondersteuning van de lancering van haar nieuwe samenwerking met Reebok, zal Cardi B de hoofdrol spelen in een geheel nieuwe campagne met Reebok getiteld "B Unexplainable", waarmee ze haar persoonlijke groei, passie voor design en gelijkheid viert.

De twee modellen zullen aanstaande Vrijdag 13 November droppen, het gaat hier om de Cardi B x Reebok Club C Double, Cardi B x Reebok Club C "Instinct Red" en de Cardi B x Reebok Club C "Chalk". Op 4 December dropt er nog een colorway met de release van de Cardi B x Reebok Club C "Core Black".

Cardi B x Reebok Verkooppunten

Cardi B x Reebok Verkooppunten

Releasedatum: Vrijdag 13 November, 10:00 AM
Verkooppunt: Reebok

Op de hoogte blijven van veel meer nieuws over sneakers? Bekijk dan regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan