Tim
Geschreven door
Tim

Naast de Nike Dunk High "La Familia" die vandaag bekend werd gemaakt, zal Nike in Oktober de viering van Latin Heritage Month voortzetten met deze speciale versie van de Nike Air Max 1. De sneaker gaat droppen onder de naam Nike Air Max 1 "La Familia" en is volledig in Latin Heritage Month stijl uitgevoerd.

Nike Air Max 1 La Familia Foto 7
Nike Air Max 1 La Familia Foto 8

De Nike Air Max 1 "La Familia" oogt traditioneel, vol met Latin Heritage Month details

De sneaker is voorzien van een jute en suède constructie waarbij het textiel op het bovenwerk is voorzien van natuurlijke lichtbruine tinten, terwijl de geweven tongen, overlays en de hakken zijn voorzien van een mooie oranje kleur. De suède overlays passen perfect bij het design, met een rijke oranje tint die de middenvoet en de mud guard bedekt. De mud guard is overigens voorzien van prachtige ingeslagen traditionele bloemmotieven. De Swooshes worden op twee manieren vastgestikt - omlijnd op de ene kant van de zijkant, en doorgestikte suède Swooshes op de andere kant, beide uitgevoerd in goudgele tinten.

Nike Air Max 1 La Familia Foto 9
Nike Air Max 1 La Familia Foto 10

Speciale verpakking en knallende inlegzolen

We zien een aardige toevoeging van kleurcontrast rond de veterogen, waar Nike een aparte kleur groen heeft gebruikt. Dezelfde kleur groen zien we toegepast worden op de veterogen die ook is toegepast op de speciale inlegzolen met een print. De middenzool is voorzien van aardse tinten, in combinatie met een oranje Air Unit en een lichte gom-gekleurde rubberen buitenzool.

We weten nog niet of dit pack ook in Europa zal droppen, maar we houden je hier uiteraard van op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 "La Familia"

23
Oct 2022
Nike Air Max 1 WMNS "Somos Familia"

Nike Air Max 1 WMNS "Somos Familia"

DZ5352-847
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim