Het is nieuw, het is anders, het is futuristisch, het is het allerlaatste Nike Air Max model, genaamd de Zephyr, uitgevoerd in een ‘Photon Dust’ colorway. Misschien heb je de 1ste colorway van de Zephyr-lijn al voorbij zien komen, genaamd de ‘Life Lime’. Wij kregen deze week de kans om de ‘Photon Dust’, de 2de colorway van de Zephyr-lijn van dichtbij te aanschouwen en hebben hem meteen op de gevoelige plaat vastgelegd voor jullie.

De Nike Air Max Zephyr ‘Photon Dust

Om te zorgen voor ultiem comfort én een lichtgewicht sneaker met een hypermoderne uitstraling heeft Nike bij dit paartje alles uit de kast getrokken. Dit vertaalt zich naar een sneaker die qua pasvorm heerlijk zacht om de voeten zit en een extreem zachte demping heeft. De schoen wordt ondersteund door een Nike 720 Air-unit, wat ook direct de grootste Air-unit is die Nike op het moment in het assortiment heeft. De demping van deze sneakers staat bekend om zijn zachte, responsieve demping en comfort. Een Nike Cushlon-middenzool over de volledige lengte versterkt het comfort van de grote bubbel.

De details

  • Een tussenzool van foam: ongelooflijk zacht en veerkrachtig.
  • Pluche, laag uitgesneden kraag met toegevoegde kussenvullingen
  • Jeweled Air-zak op de tong
  • Doorschijnende buitenzool behoudt de futuristische look van de 720 en levert een gewaagd statement.
  • Slank, op atletiek geïnspireerde silhouet omvat duurzame, niet-gestikte skins

De colorway

Dan over naar de knallende kleuren die de Nike Air Max Zephyr ‘Photon Dust' bezit. Grijs (Photon Dust) is hier de grootste hoofdrolspeler op de bovenkant. Het wordt versterkt door ondersteunende accenten van zwart, volt, oranje en roze (Hyper Pink) op de overlays.
Zoals je kunt zien op de foto's is deze sneaker perfect geschikt om dagelijks te rocken en is hij goed te combineren met diverse kleuren kleding.

Out now!

Check hier alle verkooppunten van de Nike Air Max Zephyr ‘Photon Dust’ ! Hij is namelijk vanaf nu verkrijgbaar.

Stephan
Geschreven door
Stephan