We hebben eindelijk redelijke foto's binnen van de Nike SB Dunk High "Strawberry Cough" die naar alle waarschijnlijkheid deze zomer zal gaan droppen. Deze nieuwe Dunk is ontworpen door ontwerper Todd Bratrud, die ook bekend staat om zijn bijdrage aan de creatie van de "Skunk" Dunks en de "White Widow" SB Dunk Mids.

Wederom haalt de sneaker inspiratie uit het groene plantje dat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt omarmt - en dan met name de populaire wietsoort Strawberry Cough, wat een van de fruitigste wietsoorten is met een duidelijk herkenbaar aardbeien-aroma.

Een gestructureerde rode bovenkant is voorzien van groene harige suède overlays die een aardbei moeten weerspiegelen. Het model is verder gedetailleerd met een hoestend aardbei-logo op de zijkanten en inlegzolen. Een doorschijnende buitenzool maakt het ontwerp af.

Een releasedatum is nog niet bekend - wel is het vrijwel zeker dat deze Dunk nog deze Zomer zal gaan releasen. Geen sneaker drop missen? Check dan regelmatig onze sneaker releasekalender.

Foto's: yankeekicks

Stephan
Geschreven door
Stephan