Eerder lieten we jullie al weten dat Virgil Abloh alles behalve stil zit, zo kondigde hij onlangs aan dat hij met een nieuwe collab zal gaan komen dat een combinatie is tussen de Nike P-6000 en de Nike Dunk die zal uit gaan komen in drie colorways onder de naam Off-White x Nike Air Rubber Dunk. Het gaat om de University Blue, de Green Strike en de University Gold colorway, waarbij we bij de laatste genoemde vandaag eens gaan kijken naar de meest recente foto's.

De Off-White x Nike Air Rubber Dunk "University Gold" is een van de drie colorways waarin dit nieuwe model zal gaan droppen. Deze collab tussen het Off-White van Virgil Abloh en Nike combineert de bovenkant van de Nike P-6000 en de tooling van de klassieke Nike Dunk. De gewaagde University Gold-kleur bedenkt vrijwel de volledige bovenkant. Metallic Gold en zwarte details zorgen voor contrasterende elementen. Andere details zijn de zichtbare Nike Air-unit in de hiel en de kenmerkende details van Off-White, waaronder oranje labels, ritssluiting en veters.

Een releasedatum voor deze driedelige collab is nog niet bekend, uiteraard houden wij je op de hoogte op onze Facebook-pagina en onze sneaker releasekalender.

Stephan
Geschreven door
Stephan