Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Air Max 1 "Urawa" werd door in 2004 Nike oorspronkelijk uitgebracht als een exclusief paartje voor Japan. Dit jaar keert de Air Max 1 terug in de herfst van 2023. In tegenstelling tot het oorspronkelijke paar, dat een eerbetoon was aan de Urawa Dragons (ook bekend als Urawa Red Diamonds) uitkomende in de J League Football Club, zal deze versie een variant zijn die opnieuw verwijst naar de tenues van het team.

We zien dat de sneaker gekleed gaat in een kleurenschema bestaande uit Pure Platinum, White, Black, Sport Red en Summit White. Deze versie van de Nike Air Max 1 wordt geleverd in een mix van mesh en leren materialen. Het heeft een zwarte basis met grijze en witte overlays, waarbij wit ook is toegepast op de swooshes, veters en tussenzool. Opvallende details zijn de rode contrasterende accenten, gouden Nike tong-branding met het Urawa Dragons-logo geborduurd op de hielen en gestempeld op de inlegzolen. Een stevige witte rubberen buitenzool met rode air units maakt het ontwerp compleet.

We gaan uit van een releasedatum in de herfst van dit jaar, maar houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 "Urawa"

01
Sep 2023
Coming soon
Nike Air Max 1 "Urawa"

Nike Air Max 1 "Urawa"

FD9081-001
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Urawa Foto 7
Nike Air Max 1 Urawa Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim