Tim
Geschreven door
Tim

De oorspronkelijk in 2021 uitgebrachte "Panda" colorway voor de Nike Dunk in de klassieke zwart-witte kleurencombinatie werd een van de populairste schoenen die Nike de afelopen jaren heeft uitgebracht. De sneaker krijgt vrijwel iedere maand een restock, maar blijft telkens stijf uitverkopen. Volgens Brendan Dunne van Complex Sneakers zal Nike binnenkort met een nieuwe "Panda" colorway voor de Dunk Low gaan komen, die een vleugje "Panda" bezit, maar dan uitgevoerd in andere kleuren. We blikken vooruit op de release van deze Nike Dunk Low "Red Panda".

Als we kijken naar de kleuren van deze "Red Panda" dan zien we dat er gekozen is voor meer kleuren dan de oorspronkelijke Panda, namelijk Velvet Brown, Sanddrift en Rugged Orange. Hoezo heet deze Dunk dan "Panda" horen we je vragen? Nou, dat komt omdat de sneaker knipoogt naar de vacht van de rode panda, het kleine zoogdier dat oorspronkelijk uit de oostelijke Himalaya en het zuidwesten van China komt. De sneaker heeft donkere suède onderlagen met mat leren overlays in een lichtere tint. Andere details zijn een tong en voering van mesh en een klassieke rubberen zool in twee tinten.

We gaan uit van een release in de zomer van dit jaar, maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Low "Red Panda"

Datum nog
niet bekend
Nike Dunk Low "Red Panda"

Nike Dunk Low "Red Panda"

FV0395-200
Alle verkooppunten
Nike Dunk Low Red Panda Foto 7
Nike Dunk Low Red Panda Foto 8
Nike Dunk Low Red Panda Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim