Tim
Geschreven door
Tim

De inmiddels 40 jaar oude Air Force 1 van ontwerper Bruce Kilgore krijgt de laatste tijd colorway na colorway, niet voor niets is het model nog steeds de best verkopende sneaker van Nike. Ook in dit geval weet Nike weer met iets compleet nieuws te komen, want bij deze release heeft Nike de bovenkant voorzien van een volledig ander materiaal en kleur dan dat we normaliter voorbij zien komen. Het gaat hier bij de Nike Air Force 1 Low "Chocolate Nubuck" om een volledig tonaal kleurenschema en enkele verfijnde details die het in wezen vrij eenvoudige ontwerp naar een hoger niveau weten te tillen.

Het witte, clean leren bovenwerk maakt bij deze release plaats voor zacht, stoffig Chocolade-gekleurd nubuck dat is toegepast over het hele bovenwerk, op de tongen en op de overlays. De swooshes, hieloverlays en tongen met branding zijn uitgevoerd in glad, ton-sur-ton leer, waarbij het paar is voorzien van verfijnde details zoals licht gewaxte veters en geëmailleerde dubraes die het ontwerp afronden.

Benieuwd naar de releasedatum? Wij ook! Check voor het laatste nieuws regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Force 1 Low "Chocolate Nubuck"

16
Nov 2022
Nike Air Force 1 Low "Chocolate Nubuck"

Nike Air Force 1 Low "Chocolate Nubuck"

DR9503-200
Alle verkooppunten
Nike Air Force 1 Low Chocolate Nubuck Foto 8
Nike Air Force 1 Low Chocolate Nubuck Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim