Tim
Geschreven door
Tim

Dat Nike de Terminator sneaker een comeback van jewelste heeft laten maken was inmiddels bekend, maar nu staan er inmiddels ook prachtige Low-versies op de planning. Nadat eerder al de OG "Georgetown" en "Michigan" colorways voorbij zijn gekomen, is nu de Nike Terminator Low "Liberte" aan de beurt. Deze colorway mag gerust één van de cleanste colorways genoemd worden waarmee de Terminator ooit mee is bedekt.

De naam "Liberté" betekend 'vrijheid' in het Frans, waarmee Nike niets anders dan positieve vibes wil uitstralen. De sneaker is in twee helften gesplitst, waarbok de zijkanten en het middengedeelte uitgerust zijn met Phantom-kleurig leer, dit wordt gecontrasteerd door Wolf Grey suède dat zich om de voorkant van de sneaker wikkelt, compleet met een reeks netjes uitgelijnde perforaties voor ultieme ventilatie tijdens het warmere weer.

De Swoosh schiet als een lightning bolt over de zijwanden en de tong is gemaakt van een zwart gewatteerd materiaal dat zacht aanvoelt. Waar de gebruikelijke 'Nike'-branding op het tonglabel zou staan, zien we nu een sierlijke afbeelding van een olijftak die verwijst naar het gezegde extend an olive branch. De tussenzool is ondergedompeld in een romige Coconut Milk kleur, waardoor een zeer vintage esthetiek ontstaat.

Voorlopig gaan we uit van een releasedatum op dinsdag 13 juni. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Terminator Low "Liberté"

13
Jun 2023
Nike Terminator Low "Liberté"

Nike Terminator Low "Liberté"

FJ4207-001
Alle verkooppunten
Nike Terminator Low Liberté Foto 8
Nike Terminator Low Liberté Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim