Tim
Geschreven door
Tim

Clot timmert de laatste tijd flink aan de weg, het merk uit Hong Kong viert dit jaar zijn 20e verjaardag en dat is zeker terug te zien aan releases als deze Clot x Fragment x Nike Dunk Low. Voor deze speciale release heeft Hiroshi Fujiwara van Fragment Design zich bij Nike gevoegd voor deze aanstaande sneaker collab waarbij de iconische Dunk de hoofdrol speelt.

Hoewel de inspiratie achter de samenwerking nog onbekend is, heeft de Clot x Fragment x Nike Dunk Low een opengewerkt zijden bovenwerk dat is uitgevoerd in het wit met zwarte leren veteroogjes en voeringen bovenop een doorzichtige buitenzool. "FRGMT"-branding is op de hielen geborduurd, terwijl zowel de Clot als de Fragment-logo's zijn terug te vinden op de inlegzolen. De schoen wordt ook geleverd in een speciale verpakking en met een set zwarte en blauwe veters.

Op 19 mei zullen de sneakers via een raffle worden uitgebracht via de Juice Store app. Wanneer er een wereldwijde release plaats zal gaan vinden is nog niet bekend. We houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Clot x Fragment x Nike Dunk Low

Datum nog
niet bekend
Fragment Design x CLOT x Nike Dunk Low "20th Anniversary"

Fragment Design x CLOT x Nike Dunk Low "20th Anniversary"

FN0315-110
Alle verkooppunten
Clot x Fragment x Nike Dunk Low Foto 9
Clot x Fragment x Nike Dunk Low Foto 2
Tim
Geschreven door
Tim