Tim
Geschreven door
Tim

De Nike SB x Air Jordan 4 "Pine Green" is een langverwachte sneaker-release die op Dinsdag 21 maart wordt gelanceerd. Deze samenwerking tussen Nike Skateboarding (Nike SB) en Jordan brengt het beste van twee werelden samen door klassieke ontwerpelementen van de Air Jordan 4 te combineren met de functionaliteit en stijl die we gewend zijn van de Skateboard-line van het merk.

Duurzam en stijlvol, de Nike SB x Air Jordan 4 "Pine Green" combineert best of both worlds

Nike SB x Air Jordan 4 Pine Green Foto 8
Nike SB x Air Jordan 4 Pine Green Foto 9

Nike SB en Jordan komen met twee colorways voor de Nike SB x Air Jordan 4 die beide vóór het voorjaar van 2023 zullen verschijnen.

Een daarvan is deze "Pine Green" colorway die zal worden geleverd in een kleurenmix van Sail, Pine Green, Neutral Grey en White. Deze Air Jordan 4 heeft een bovenwerk van wit leer met overlays van neutral grey-gekleurd suède en contrasterende pine green accenten op de veteroogjes en tussenzool. "Nike SB" branding vervangt de "Nike Air/Jumpman" logo's op de hielen. Op de tong zien we rode branding, wat ook weer anders is dan we gewend zijn. Dit alles rust bovenop een witte tussenzool en gum rubberen buitenzool. Co-branded speciale schoenendozen zijn ook van de partij.

De releasedatum staat voorlopig op Dinsdag 21 maart. Mocht dat veranderen, dan melden we ons vanzelfsprekend via de releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike SB x Air Jordan 4 "Pine Green"

21
Mar 2023
Nike SB x Air Jordan 4 "Pine Green"

Nike SB x Air Jordan 4 "Pine Green"

DR5415-103
Alle verkooppunten
Nike SB x Air Jordan 4 Pine Green Foto 10
Tim
Geschreven door
Tim