Tim
Geschreven door
Tim

Waar je vroeger alleen je joggingbroek en hoodie aantrok als je ging sporten, is het nu een look die je steeds vaker op straat tegenkomt. Dit is niet voor niets, want de Tech Fleece kleding van Nike zit mega comfortabel en ze worden in steeds meer toffe colorways gedropt. Vroeger moest je genoegen nemen met een vrijwel volledig grijs of zwart trainingspak, met hooguit een klein merklogo op de borst - maar die tijden liggen gelukkig al een poos achter ons. Het was al in 2014 dat het mannenblad GQ verklaarde dat het geen schande is om een joggingbroek te dragen in je vrije tijd.

Wij werpen vandaag een blik op de nieuwe collectie Nike Tech Fleece Joggingbroeken en Hoodies van Nike, die inmiddels weer in diverse kleuren voorradig zijn. Om het comfortabele gevoel en de knallende kleuren van de Nike Tech Fleece collectie optimaal over te brengen op jullie, trokken wij vandaag de Sangria/Game Royal/Zwart-gekleurde Hoodie en joggingbroek aan en schoten wij een paar foto's.

Nike Sportswear Tech Fleece Sneaker Squad v5
Sneaker Squad

De Nike Tech Fleece Joggingbroek "Sangria"

Los van het feit dat wij groot fan zijn van Nike sneakers, is de Nike Tech Fleece Joggingbroek absoluut de meest comfortabele sweatpants die wij ooit hebben gedragen. Dit komt mede door het feit dat de broek dusdanig goed aansluit aan de enkels, dat je favoriete sneakers net zo lekker zitten als onder een skinny jeans met een pinroll aan de onderkant. Ook is de Tech Fleece ontworpen om je warm te houden, zonder het gevoel te geven dat je in de sauna zit.

Het zakontwerp is ook slim: de grote rechterzak heeft een ritssluiting met daarin een kleinere zak aan de binnenkant. Het zal dus niet meer voorkomen dat je jouw portemonnee ergens bij je knie moet vissen, wat vroeger voor nogal wat irritaties zorgde.
De Tech Fleece Joggingbroek heeft dan ook overal lovende recensies ontvangen, zo is de broek in de loop der tijd door meerdere sport magazines en review sites uitgeroepen tot "meest comfortabele sweatpants ter wereld". Niet gek dus dat de broeken vrijwel altijd binnen een aantal weken stijf uitverkopen.

Nike Sportswear Tech Fleece Sneaker Squad
Sneaker Squad

De Nike Tech Fleece Hoodie "Sangria"

De Nike Tech Fleece Hoodie kun je los van de Joggingbroek kopen, al is het natuurlijk aan te raden om de kleuren in balans te houden - maar hey, wie zijn wij om jouw kleurencombinatie af te kraken? De hoodies zijn net als de joggingbroek gemaakt van het Nike Tech Fleece materiaal en daardoor ultra comfortabel en houden je warm.

Waar de Hoodies vroeger nogal gauw werden geassocieerd met sporten, kun je ze vandaag de dag ook prima aantrekken als je een dagje gaat shoppen of gewoon even lekker iets comfortabels wilt aantrekken dat er ook nog eens stylish uitziet. Er zijn genoeg colorways te koop, zodat je zelf kunt bepalen welke kleuren het beste bij je passen.

Nike Sportswear Tech Fleece Sneaker Squad v4
Sneaker Squad