Love it or hate it, League of Legends is nog steeds hot. DeTeam-Based Strategy Game is niet alleen populair bij de gamers, maar blijkt ook voor organisatoren van toernooien hét spel bij uitstek te zijn. Inmiddels zijn er miljoenen euro's gewonnen en blijft het spel één van de meest gespeelde multiplayer games van dit moment.

Deze speciale versie van de Air Jordan 1 Zoom is geïnspireerd op de kampioenstrofee van het League of Legends World Championship. Het kampioenschap van 2020 staat voor de deur, reden genoeg voor Jordan en League of Legends om een collab aan te gaan in de vorm van deze League of Legends x Air Jordan 1 Zoom 2020 World Championship.

De bovenkant van de sneaker maakt gebruik van een neutrale textuur, gedetailleerd met iriserende overlays. Andere details zijn de blauwe veters bovenop een zwarte en blauwe rubberen buitenzool.

Hoe en wanneer de sneaker dropt voor het grote publiek is nog onbekend, check dan ook regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan