Tim
Geschreven door
Tim

Crenshaw Skate Club werd opgericht door Tobias McIntosh, die samen met zijn vrienden opgroeide in South Central Los Angeles. Het was destijds best een gewaagde stap voor hem om zijn eigen label - Crenshaw Skate Club - te beginnen, want er was in die periode nog niet veel animo voor de sport. Zijn liefde en passie voor het skaten hebben hem echter doen besluiten door te zetten en dat heeft het label inmiddels een collab met Nike opgeleverd. Samen met Nike komt CSC binnenkort met een eigen Nike Dunk sneaker. We blikken vooruit op deze prachtige Crenshaw Skate Club x Nike SB Dunk Low die bomvol details zit.

Crenshaw Skate Club gaat dit jaar de samenwerking aan met Nike Skateboarding om hun eigen SB Dunk Low uit te brengen. We mogen gerust stellen dat deze speciale versie van de Nike SB Dunk Low een dunk is die je niet elke dag voorbij ziet komen. De schoen is gekleed in een mix van bruine, blauwe en groene tinten met een bovenwerk van cracked leer met print overlays, co-branded tonglabels, lipjes aan de achterkant van de hiel en speciale inlegzolen. De sneaker wordt ook geleverd met een extra set veters en zal worden geleverd in een speciale verpakking.

Een releasedatum hebben we nog niet voor je, maar daarvan houden we je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Crenshaw Skate Club x Nike SB Dunk Low

Datum nog
niet bekend
Crenshaw Skate Club x Nike SB Dunk Low

Crenshaw Skate Club x Nike SB Dunk Low

FN4193-100
Alle verkooppunten
Crenshaw Skate Club x Nike SB Dunk Low Foto 9
Crenshaw Skate Club x Nike SB Dunk Low Foto 10
Crenshaw Skate Club x Nike SB Dunk Low Foto 8
Crenshaw Skate Club x Nike SB Dunk Low Foto 11
Crenshaw Skate Club x Nike SB Dunk Low Foto 13
Crenshaw Skate Club x Nike SB Dunk Low Foto 12
Tim
Geschreven door
Tim