Tim
Geschreven door
Tim

De "Big Bubble" versie van de Air Max 1 werd aanvankelijk in 1987 door Nike uitgebracht en is tot nu toe alleen opnieuw uitgebracht in de "Sport Red" colorway. Het lijkt er inmiddels sterk op dat Nike nieuwe colorways gaat uitbrengen voor het old skool model. Vorige week zagen we een eerste blik op de "Smokey Mauve" colorway van de Big Bubble, en nu kondigen ze deze clean Nike Air Max 1 ‘86 OG "Football Grey Dark Obsidian" aan.

Als vervolg op de "Big Bubble" versie van de Nike Air Max 1, brengt Nike het model uit een strakke grijze en blauwe kleurstelling

Deze Air Max 1 behoudt de OG-constructie, met suède en mesh panelen die zijn uitgevoerd in het grijs/blauw. Rond de mudguard en op de Swoosh zien we blauw Dark Obisidian-gekleurd suède, mooi contrasterend met de witte tinten op de mesh toebox en kraag. De overlays rond de vamp, middenvoet, en hiel zijn uitgevoerd in een Football Grey tint die past bij de tonale veters en sockliner. Naast de Swoosh zijn ook andere merkdetails te zien in deze donkere blauwe tint. Net als de andere OG Big Bubble Air Max 1 sneakers staat de maat weer gestempeld aan de binnenkant van de sneaker. Het ontwerp wordt afgerond met een witte Air Max 1 zool met de "Big Bubble" Air unit gecombineerd met een Dark Obsidian rubberen buitenzool.

De Nike Air Max 1 ‘86 OG "Football Grey Dark Obsidian" dropt waarschijnlijk op 22 april 2023. Mocht daar iets aan veranderen, dan horen jullie van ons via de releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 ‘86 OG "Football Grey Dark Obsidian"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 ’86 "Light Armory Blue"

Nike Air Max 1 ’86 "Light Armory Blue"

FJ8314-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim