Tim
Geschreven door
Tim

Mocht je om welke reden dan ook nog geen Air Jordan 1 Low in je collectie hebben, dan kan het zomaar zijn dat deze aankomende Air Jordan 1 Low SE "Black Midnight Navy" je van gedachten zal doen veranderen. De sneaker krijgt de laatste tijd nog meer aandacht dan jaren hiervoor, met deze aankomende release als kers op de taart.

Air Jordan 1 Low SE Black Midnight Navy Foto 8
Air Jordan 1 Low SE Black Midnight Navy Foto 10

Van een reptielenprint tot koperkleurige hangtags, deze Air Jordan 1 Low SE "Black Midnight Navy" zit bomvol details

Deze Air Jordan 1 Low maakt gebruik van een gladde zwarte leren basis en is bedekt met Midnight Navy nubuckpanelen voor een extra premium pasvorm en afwerking. De Swooshes schieten over de zijkanten, compleet met een fancy reptielenprint. Dit alles rust bovenop een clean witte Nike Air-tussenzool onder de voet, evenals een felblauwe rubberen buitenzool. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, worden deze AJ 1's geleverd met speciale gemaakte inlegzolen die zijn versierd met een abstracte illustratie. De sneaker zal ook worden geleverd met een set koperkleurige hangtags die een basketbal en een Jumpman afbeelden, en zijn verpakt in een speciale, volledig witte schoenendoos.

We gaan uit van een release in deze Zomer, maar we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 Low SE "Black Midnight Navy"

Datum nog
niet bekend
Air Jordan 1 Low SE "Black Midnight Navy"

Air Jordan 1 Low SE "Black Midnight Navy"

FJ5478-010
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim