Nike is al druk bezig met nieuwe Air Max 1 sneakers, en het lijkt er sterk op dat deze Nike Air Max 1 "Dark Stucco" weer een voltreffer gaat worden. Naar onze mening is dit weer een prachtig schoentje, want zoals je kunt zien maakt de sneaker gebruik van een heerlijke herfstachtige kleurstelling. We blikken vooruit op deze nieuwe Air Max 1, die gebruik maakt van een mix aan aardse tinten en premium materialen.

Nike Air Max 1 "Dark Stucco"

Feb
29
Nike Air Max 1 SC "Dark Stucco"

Nike Air Max 1 SC "Dark Stucco"

FB9660-003
Alle verkooppunten
3 nike air max 1 dark stucco fb9660 003
Sneaker Squad

Wat een prachtige colorway

We zien bij deze Air Max 1 een combinatie van mesh, leer en suède materialen. Het kleurenpalet bestaat uit Dark Stucco, Black, Neutral Olive en Phantom tinten. De mesh basis is voorzien van de kleur Dark Stucco, terwijl Olive gekleurd suède op de tong, wreef, middenvoet en hiel overlays is toegepast. Zwarte leren accenten zijn te zien op de Swooshes en mudguards. De tussenzool is wit, met een zichtbare Air Max unit, en het geheel is afgewerkt met een Gum grind rubberen buitenzool.

De releasedatum van deze sneaker is 29 februari 2024. Op de hoogte blijven? Check dan regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

4 nike air max 1 dark stucco fb9660 003
Sneaker Squad
2 nike air max 1 dark stucco fb9660 003
Sneaker Squad
Nike Air Max 1 Dark Stucco Foto 2
Nike Air Max 1 Dark Stucco Foto 3
Nike Air Max 1 Dark Stucco Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur