Tim
Geschreven door
Tim

Nike bracht de Nike Air Max 1 "Urawa" oorspronkelijk uit in 2004 als een Japan-exclusive sneaker. In de herfst van dit jaar zal de Air Max 1 sneaker een comeback gaan maken onder dezelfde naam als in 2004 het geval was. Het oorspronkelijke paartje sneakers was een eerbetoon aan de Japanse voetbalclub Urawa Red Diamonds (ook bekend als de Urawa Dragons) en ook deze versie is geïnspireerd door het tenue van de voetbalclub.

Nike Air Max 1 Urawa Foto 4
Nike Air Max 1 Urawa Foto 3

In de herfst van 2023 dropt de Nike Air Max 1 "Urawa" sneaker

Als we de kleuren van deze Urawa bekijken dan zien we dat de sneaker uitgedost is in Pure Platinum, Wit, Zwart, Sport Red en Summit White. De Nike Air Max 1 wordt geleverd in een mix van mesh en lederen materialen. Het heeft een zwarte basis met grijze en witte overlays, waarbij ook de Swooshes, veters en tussenzool uitgevoerd zijn in het wit. Verder zien we rode contrasterende accenten, gouden Nike branding op de tong met het Urawa Dragons logo geborduurd op de hielen en gestempeld op de binnenzolen. Een stevige witte rubberen buitenzool met rode air units maakt het ontwerp compleet.

Voorlopig gaan we uit van een release in de herfst, we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 "Urawa" sneaker

01
Sep 2023
Coming soon
Nike Air Max 1 "Urawa"

Nike Air Max 1 "Urawa"

FD9081-001
Alle verkooppunten
Urawa Red Diamonds
Tim
Geschreven door
Tim