Tim
Geschreven door
Tim

De adidas Yeezy 450 "Dark Slate" dropte voor het eerst op 25 Juni van dit jaar. De sneaker is een typisch hate it or love it paartje, waarbij de meningen extreem verdeeld zijn. Toch heeft deze sneaker het qua verkoopcijfers bovengemiddeld goed gedaan, wat voor Adidas reden genoeg was om de sneaker deze maand nogmaals te releasen. Wij blikken alvast vooruit op de restock van dit paartje.

De adidas Yeezy 450 "Dark Slate" krijgt deze maand een restock

Adidas Yeezy 450 Dark Slate Foto 6
Adidas Yeezy 450 Dark Slate Foto 5

Één ding is zeker, opvallen ga je hoe dan ook als je dit paartje gaat rocken. Na de oorspronkelijke release in Juni van dit jaar, keert de adidas Yeezy 450 "Dark Slate" later deze maand terug. Deze adidas Yeezy 4500 "Dark Slate" is voorzien van een tonale look, de Primeknit-constructie op het bovenwerk is volledig uitgerust in een donkere Dark Slate afwerking. Er is toch gekozen voor een vleugje contrast, wat we terug zien in de toevoeging van Charcoal op de overlays en zool. Het zwarte bovenwerk heeft ook een vervaagde look op de hiel. Zwarte veters en een sokachtige enkelkraag maken de look af.

De restock datum is nog niet bekend, wel weten we dat het deze maand nog zal zijn. We houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

adidas Yeezy 450 "Dark Slate"

17
Dec 2021
Adidas Yeezy 450 "Dark Slate"

Adidas Yeezy 450 "Dark Slate"

GY5386
Alle verkooppunten