Elk merk heeft wel een paradepaartje of een sneaker waarbij het bij de release helemaal los ging. Zo heeft Nike de Atmos Elephant en Jordan de Jordan 1 "Bred" en Shattered Backboard. Als het gaat om Adidas en Yeezy, dan kan je niet anders dan direct denken aan de Adidas Yeezy Boost 350 v2 "Bred" die in 2017 al eens uitkwam. Het paartje was dusdanig limited dat de resellprijzen compleet door het dak gingen. Adidas heeft besloten dat zij op 5 December met een restock zullen komen voor één van de meest populaire colorways van de Adidas Yeezy 350 V2.

Aan de sneaker uit 2017 lijkt niets aangepast te zijn. De sneaker is vrijwel volledig gehuld in een zwarte Primeknit-constructie. Het enige contrast dat is toegepast zijn de rode stippels op de lus aan de hak en de rode tekst aan de zijkant van de sneaker. Ook de veters zijn voorzien van een zwarte kleur. De dikke zool onder schoen is direct herkenbaar en staat symbool voor deze populaire sneaker.

Zaterdag 5 Decemer dropt dit paartje officieel, al zullen veel raffles al voor die tijd starten. Voor een lijst met winkels die meedoen check je deze verkooppagina.

Voor meer nieuws over sneakers check je dagelijks onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan