Zaterdag dropt er weer een nieuwe colorway voor de CMPCT versie van de Yeezy Boost 350 v2. Voor iedereen die het verschil niet weet tussen de 350 V2 en de CMPCT versie, later in dit blog nog even een opsomming. Deze Adidas Yeezy Boost 350 V2 CMPCT "Slate Bone" is een gloednieuwe colorway, die wij persoonlijk heel dik vinden.

De Adidas Yeezy Boost 350 V2 CMPCT "Slate Bone" heeft een Slate Bone-gekleurd Primeknit-bovenwerk en is voorzien van de kenmerkende elastische sokachtige kraag. Yeezy-branding op de inlegzolen die zijn uitgerust met de traditionele Boost-gedempte zool over de volledige lengte, maakt het ontwerp compleet.

Adidas Yeezy Boost 350 V2 CMPCT "Slate Bone"

Oct
15
Adidas Yeezy 350 V2 CMPCT "Slate Bone"

Adidas Yeezy 350 V2 CMPCT "Slate Bone"

H06519
Alle verkooppunten
Adidas Yeezy Boost 350 V2 CMPCT Slate Bone Foto 4
Adidas Yeezy Boost 350 V2 CMPCT Slate Bone Foto 5

Wat is het verschil tussen de Adidas Yeezy 350 V2 en de CMPCT?

  • De "Compact-versie" (CMPCT) heeft een geheel nieuw gebreid bovenwerk met verschillende diepten van contrasten voor meer stijl en karakter.
  • Het gebreide bovenwerk van de klassieke 350 V2 is ademend, in tegenstelling tot de CMPCT-versie, die is bekleed met schuim; daardoor voelt het warmer aan en is het niet ideaal geschikt voor de zomermaanden en dus meer voor de Herfst en Winter.
  • Hoewel de CMPCT-versie een middenzool heeft die identiek is aan zijn voorganger, heeft het deze keer een omhoog gebogen profiel om het er dunner en slanker uit te laten zien.
  • In tegenstelling tot zijn voorganger heeft de CMPCT geen uitneembare binnenzool. Het heeft een zeer dunne demping tussen de voet en de Boost-middenzool, wat dit paar volgens talloze gebruikers "comfortabeler maakt dan zijn voorganger".
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur