Het is bijna zover, de release van de Adidas Yeezy Boost 700 V2 "Cream". Deze release is naar onze mening toch wel één van de mooiere colorways die wij de afgelopen tijd op een yeezy voorbij hebben zien komen en leent zich dan ook uitstekend voor de aankomende Lente.

De adidas Yeezy Boost 700 V2 "Cream" werd in September van 2020 voor het eerst aangekondigd, ook zijn er onlangs officiële afbeeldingen verschenen voorafgaand aan de release op Zaterdag 13 maart. Dit nieuwe paartje is voorzien van een Primeknit-basis bedekt met synthetische panelen in gebroken wittinten. Reflecterende strepen aan de zijkant zorgen voor een letterlijk schitterende uitstraling. Grijze veters en een gebroken witte boost-middenzool in combinatie met een Charcoal-loopzool ronden de belangrijkste details van de schoen af.

Zaterdag 13 Maart dropt dit pareltje via de App van Adidas. Zoals vrijwel altijd het geval is bij deze releases zal het paartje waarschijnlijk binnen een uur uitverkocht zijn, we raden je dan ook aan om op tijd te zijn. Meer informatie vind je op Adidas.nl/Yeezy.

Meer nieuws over sneakers? Check dan regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook.

Stephan
Geschreven door
Stephan