De Adidas Yeezy Boost 700 "Wave Runner" mag gerust de grondlegger zijn van de wederopstanding van de "dad shoes". De sneaker debuteerde in 2017 en zorgde voor nogal wat gefronste wenkbrauwen door dat de sneaker compleet anders was dan wat er destijds aan sneakers uitkwam. Vier jaar later mag de sneaker gerust een daverend succes genoemd worden, de Wave Runners zien we vaak bij celebrities aan de voeten en gaan voor een vermogen over de toonbank op resell platforms. Het was voor ons dan ook goed nieuws om te lezen dat Adidas dit jaar nog met een restock gaat komen.

Ik denk dat vrijwel iedere die hard sneakerhead de "Wave Runner" maar al te goed kent. Na de oorspronkelijke release in augustus 2017 en een aantal restocks in zowel 2018 als 2019, maakt deze icoon binnen het YEEZY-assortiment in augustus opnieuw een comeback. De exacte datum is nog niet bekend, wel weten wij dat het de maand Augustus van dit jaar zal gaan worden.

Adidas Yeezy Boost 700 Wave Runner foto 2
Adidas Yeezy Boost 700 Wave Runner foto 3

Wat maakt de Yeezy "Wave Runner" nou zo speciaal?

Het is in eerste instantie het feit dat de sneaker moeiteloos neon kleuren in de mix gooit met minder opvallende kleuren. Zo contrasteert het grijze bovenwerk prachtig met de felle veters en de zwart-witte zool met de oranje panelen. Dit ongerijmde ontwerp zorgt ervoor dat de "Wave Runner" opvalt tussen de vele andere YEEZY-modellen, die toch allemaal veel van elkaar weg hebben. De sneakers zijn ook voorzien van de geliefde BOOST-demping en de iconische reflecterende drie strepen die onmiskenbaar aan Adidas verbonden zijn.

Adidas Yeezy Boost 700 Wave Runner foto 5
Adidas Yeezy Boost 700 Wave Runner foto 4

Wanneer is de Yeezy "Wave Runner" weer verkrijgbaar?

Een exacte releasedatum hebben we nog niet voor je, wel weten wij dat het in Augustus van dit jaar zal zijn. Het beste kun je de verkooppagina van deze sneaker in de gaten houden. Ook houden wij je op de hoogte via ons blog, de releasekalender en onze Facebook-pagina.

adidas Yeezy Boost 700 "Wave Runner"

  • Releasedatum: Augustus 2021
  • Stijlcode: B75571
  • Colorway: MGSOGR/CWHITE/CBLACK
  • Verkoopprijs: € 299,95
  • Verkooppunten: Bekijk hier de verkooppagina
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur