Tim
Geschreven door
Tim

De Air Jordan 1 High OG Wmns "Praline" is een nieuwe colorway voor dames, die is geïnspireerd op luxe handtassen. Dit is slechts een van de vele exclusieve releases die Air Jordan voor 2023 in petto heeft. De releasedatum van deze Air Jordan 1 laat nog even op zich wachten, maar dat is in dit geval niet erg. De sneaker is namelijk ideaal om te dragen in de maand september waarin de sneaker zal gaan droppen.

Air Jordan 1 High OG Praline Foto 3
Air Jordan 1 High OG Praline Foto 6

Premium leer en hoogwaardige afwerkingen dragen bij aan de luxe uitstraling van deze Air Jordan 1 sneaker

Een luxe uitsraling hoeft niet per definitie te betekenen dat er veel kleuren aan te pas moeten komen. Zo is de sneaker voorzien van een simepele maar effectieve driekleurige colorway die bestaat uit Praline Sail en Wit. De Jordan 1 High wordt geleverd met premum leer, mesh-tongen en satijnen voeringen die zorgen voor een extreem luxueuze uitstraling. Er is gekozen voor een witte basis met lichtbruine overlays gedetailleerd met satijnachtige platte veters. Tan-gekleurde "Nike Air" tonglabels, witte "Wings" logo's op de enkels bovenop een Sail-tussenzool en Tan rubberen buitenzool maken het ontwerp af.

De sneaker zal releasen in damesmaten en zal in september van dit jaar releasen. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 High OG "Praline"

13
Sep 2023
Coming soon
Air Jordan 1 High OG Wmns "Praline"

Air Jordan 1 High OG Wmns "Praline"

FN6622-201
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim