De Air Jordan 1 High Zoom is gemaakt van gerecycled materiaal

De Air Jordan 1 High Zoom is gemaakt van gerecycled materiaal

Jordan brengt op 12 Augustus een gloednieuwe colorway uit voor de Air Jordan 1 High Zoom. Het is niet alleen een nieuwe colorway, maar de constructie en het materiaal waarvan de sneaker is gemaakt maakt het nog specialer. 

De sneaker gaat onder de naam Air Jordan 1 High Zoom "Space Hippie" en maakt deel uit van Nike's nieuwste Space Hippie-collectie, geïnspireerd op het leven op Mars - waar de materialen schaars zijn en er geen bevoorrading mogelijk is. De Space Hippie is gemaakt van restafval of Space Junk, net hoe je het wilt noemen. Het is het resultaat van een duurzame en bewuste aanpak wat betreft het gebruik van materialen, zonder dat dit ten koste gaat van de look. 

De Air Jordan 1 High Zoom Space Hippie is gekleed in een Black - Wolf Grey - Flash Crimson colorway. Het is voorzien van een grijs en zwart gestructureerde bovenwerk gemaakt van gerecyclede materialen met rode stiksels aan de achterkant en tong. Bovendien is het Zoom-logo te vinden in de vorm van een klein labeltje aan de zijkant . Een wit gespikkelde tussenzool en een multi-color gespikkelde buitenzool gemaakt van Nike Grind en "space junk" -materialen maken de look af.

De Air Jordan 1 High Zoom Space Hippie dropt op 12 Augustus. Check regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of bezoek onze Facebook pagina.