Tim
Geschreven door
Tim

We krijgen voor de Zomer eindelijk weer een lekkere colorway voor de Air Jordan 1 Low. Binnenkort dropt namelijk deze Air Jordan 1 Low SE "Brown Elephant Print" samen met een versie voor de Air Jordan 1 Mid. Een releasedatum is nog niet bekend, maar voorlopig hebben we deze foto's die we eens beter kunnen bekijken.

Air Jordan 1 Low Brown Elephant Foto 3
Air Jordan 1 Low Brown Elephant Foto 2

Heerlijke aardetinten en een "Brown Elephant Print" bedekken deze nieuwe Air Jordan 1 Low sneaker

De Air Jordan 1 Low blijft aan populariteit winnen en met colorways als deze is dat natuurlijk geen wonder. Deze Air Jordan 1 Low, ook wel de Air Jordan 1 Low SE "Brown Elephant" genoemd, is bedekt met aardetinten die een colorway vormt die bestaat uit de kleuren Hemp/Metallic Gold-White-Light British Tan-Black. De sneaker opent met wit glad leer dat de basis van het bovenwerk vormt, het wordt vergezeld door overlays die zijn uitgevoerd in het lichtbruin suède. Het hoogtepunt van deze Air Jordan 1 is de bruine olifantenprint die is toegepast op de Swooshes die op de zijpanelen zijn geplaatst. Gouden Jumpman-branding op de tongen en inlegzolen, zwarte Wings-logo's op de hielen, rubberen Sail-tussenzolen en zwarte rubberen buitenzolen ronden het ontwerp af.

Een definitieve releasedatum hebben we helaas nog niet voor je, maar uiteraard houden we je van al het nieuws rondom deze sneaker op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 Low SE "Brown Elephant Print"

22
Aug 2023
Air Jordan 1 Low SE "Brown Elephant Print"

Air Jordan 1 Low SE "Brown Elephant Print"

DZ4130-201
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim