Mode is net als sneakers altijd een belangrijk onderdeel geweest van de NBA - atleten staan net zo vaak - misschien nog wel vaker in de schijnwerpers dan modellen, waar ook zij worden afgerekend op hun uitstraling en looks. Na de Air Jordan 7 "Sweater" uit 2015, ook bekend als "Nothing But Net", komt er dit jaar een Air Jordan 1 Low met hetzelfde thema uit. De stijl is geïnspireerd door een combinatie van een Air Jordan-shirt en short die Michael Jordan droeg tijdens de Olympische Zomerspelen van Barcelona in 1992 en de McDonald's Super Bowl-commercial uit 1993, waar ook Larry Bird in te zien was.

Over het algemeen heeft de Jordan 1 Low een bovenkant van wit leer met zwarte leren swooshes en accenten op de enkelkraag. De opvallende grafische print-overlays die passen bij de iconische sweater van MJ uit 1992 maken het ontwerp af.

Wanneer de sneaker precies zal gaan droppen is nog niet bekend - wel weten we dat het nog dit jaar zal zijn. check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, ons nieuws overzicht en onze Facebook pagina voor updates!

Stephan
Geschreven door
Stephan