Tim
Geschreven door
Tim

De BRED (Black/Red) colorway van de Air Jordan 1 is misschien wel één van de meest bekende en populairste colorways van het model. Ook nu we de foto's van deze upcoming Air Jordan 1 Mid "Reverse Bred" bekijken, zien we weer hoe vet deze kleuren op de Jordan 1 staan. Nike heeft bevestigd dat het binnenkort met deze nieuwe colorway voor de AJ1 Mid gaat komen, en wij bekijken vandaag alvast de foto's.

Air Jordan 1 Mid "Reverse Bred"

Air Jordan 1 Mid Reverse Bred Foto 8
Air Jordan 1 Mid Reverse Bred Foto 7

Er is weer een hele vette colorway van de Air Jordan 1 Mid opgedoken, die onder de naam Air Jordan 1 Mid "Reverse Bred" gaat. De sneaker is uitgerust met een volledig leren constructie over het hele bovenwerk, en is voorzien van een flinke dosis Gym Red op de bovenkant, ondersteund door een diepe kleur zwart op de teen, swooshes, veters, enkel en hiel. Zwarte Jumpman-logo's op de tongen, rode Wings-branding op de enkels, witte rubberen tussenzolen en Gym Red rubberen buitenzolen ronden de strakke tweekleurige look af.

De releasedatum hebben wij helaas nog niet voor je, daarvoor kun je het beste dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina checken.

Air Jordan 1 Mid "Reverse Bred" Verkooppunten

01
Apr 2022
Air Jordan 1 Mid "Reverse Bred"

Air Jordan 1 Mid "Reverse Bred"

554724-660
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim