Wat een knaller van een sneaker is deze Air Jordan 1 Mid SE "Metallic Gold" toch. Dat vonden we al, maar nu Nike heeft bevestigd dat deze sneaker uit zal worden gebracht in een full size run zijn wij nóg enthousiaster. Full size run? horen wij je denken, dit betekend dat de sneaker voor het volledige gezin zal worden gedropt; dus voor volwassenen, tieners, kleuters en peuters.

Metallic Gold colorways doen het altijd goed, of het nou op een Air Max 1 of Air Max 90 is - er is altijd een publiek te vinden die graag in de spotlight staat met een paar glimmende sneakers. Eerder deze zomer onthulde Nike dat het met deze Goud bedekte Jordan 1 Mids zou gaan komen, waarna nu het nieuws naar buiten is gekomen dat op 30 November deze knaller in een full size run zal worden gedropt.

Metallic gold is op deze schoen enkel toegepast op de overlays, nu klinkt dat als een subtiele toevoeging - ware het niet dat de Jordan 1 nogal wat overlays kent. Zo zien we dus op het eerste gezicht een volledig gouden sneaker met onder de overlays een witte basis. De kleur zwart is toegepast op de Swoosh, veters, de kraag en het Wings logo op de zijkant - wat zorgt voor een beetje contrast en evenwicht.

De sneaker zal droppen op 30 November in vier verschillende maatreeksen. Wij houden je natuurlijk op de hoogte via onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan