Tim
Geschreven door
Tim

De Air Jordan 1 Mid is een variant van de oorspronkelijke Air Jordan 1, die voor het eerst werd geïntroduceerd in 1985 als Michael Jordan's eerste schoen als onderdeel van de samenwerking met Nike. Het unieke ontwerp van de Air Jordan 1 en de controverse die het veroorzaakte vanwege de kleurstellingen, leidden ertoe dat het destijds verboden werd door de NBA. Deze controverse wakkerde de populariteit echter alleen maar aan, waardoor het een zeer gewilde en cultureel belangrijke sneaker is geworden.

Fast forward naar 2023 is de sneaker van Jordan niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Ook de Air Jordan 1 mid begint populairder te worden dan ooit, mede te danken aan de toffe colorways die wekelijks uitgebracht worden.

Vandaag kunnen we weer een toffe colorway toevoegen aan het huidige aanbod, want op 18 augustus komt Jordan met deze heerlijke Air Jordan 1 Mid Wmns "Action Grape".

Air Jordan 1 Mid Wmns Action Grape Foto 6
Air Jordan 1 Mid Wmns Action Grape Foto 7

Action Grape zorgt voor actie op het canvas van de Air Jordan 1 mid

Fans van de Air Jordan 1 Mid zullen blij zijn te horen dat Jordan een nieuwe reeks kleurstelling heeft voor de resterende warmere dagen.

Een daarvan is deze Air Jordan 1 Mid die is uitgedost in een Action Grape, Sky J Light Purple en Sail kleurenschema. De schoen is vrijwel volledig gemaakt van leer als basis met mesh tongen en voeringen. De kleur Sail is toegepast voor de basis, in combinatie met heerlijke paarse "Action Grape" overlays en Swooshes, tonglabels en een rubberen buitenzool uitgevoerd in een lichtere tint paars. Paarse veters op een Sail tussenzool maken het ontwerp af.

Scoor deze zomerse Air Jordan 1 Mid Wmns "Action Grape" op vrijdag 18 augustus via diverse verkooppunten.

Air Jordan 1 Mid Wmns Action Grape Foto 4

Air Jordan 1 Mid Wmns "Action Grape"

18
Aug 2023
Air Jordan 1 Mid Wmns "Action Grape"

Air Jordan 1 Mid Wmns "Action Grape"

BQ6472-504
Alle verkooppunten
Air Jordan 1 Mid Wmns Action Grape Foto 1
Air Jordan 1 Mid Wmns Action Grape Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim