2021 belooft een mooi jaar te worden voor alle fans van de Air Jordan 1, want naast de Air Jordan 1 Retro High OG "Volt Gold" en de Air Jordan 1 WMNS Retro High OG "Silver Toe" heeft Nike de Air Jordan 1 Retro High OG "University Blue" inmiddels ook voorzien van een releasedatum en officiële foto's. Laten we een blik op deze knaller van een sneaker werpen.

Deze Jordan 1 Retro is voorzien van bekende kleuren met een frisse color blocking. De schoen is voorzien van echt leer, met daar bovenop de hoofdkleur University Blue dat is toegepast op de enkel, hiel, neus en buitenzool. Ondersteuende kleuren vinden we in de vorm van zwart op de Swoosh en kraag wat mooi in contrast staat met het witte zijpanaal, tussenzool, tong en de neus. Een zwart Wings-logo met University Blue-branding op de tong maakt de strakke en klassieke details van het model af.

Liefhebbers van deze colorway kunnen op 20 Februari 2021 hun lol op, want dat is de dag waarop deze instant sell-out op de planken zal belanden. We hebben hier alvast de verkooppagina aangemaakt, waarop we verkooppunten zullen toevoegen naarmate de dag van de release dichterbij komt.

Voor meer sneakernieuws check je regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan