De mockups van Air Jordan 1 Zoom CMFT "To My First Coach" zagen we in November van vorig jaar al voorbij komen, maar nu zijn de officiële foto's dan eindelijk beschikbaar van dit paartje dat perfect geschikt zal zijn voor het voorjaar.

De sneaker gaat gekleed in een kleurenpalet dat de kleuren Sail, White, Light Zitron en Summit White bevat, het is onderdeel van een collectie waar ook nog andere sneakers deel van uit zullen maken, waaronder de Air Jordan 1 Low. De collectie is een ode aan alle coaches ter wereld die de belangen van atleten behartigen. Glad en getrommeld aan de bovenkant is voorzien van een diversiteit aan pastelkleuren, waarvan de meest gewaagde kleur is toegepast rond de toebox. De rest van de kleuren zijn toegepast op de overlays en de andere vlakken aan de bovenkant van de sneaker. Naast een hele toffe colorway is de sneaker ook voorzien van een hang tag met daarop "To My First Coach" en "Thank You", uitgesneden swooshes en zichtbaar foam rond de enkels.

Een releasedatum hebben we helaas nog niet voor je, check daarom dagelijks onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook.

Stephan
Geschreven door
Stephan