We kunnen 'm allemaal vast nog wel herinneren, de Air Jordan 3 Retro SE "Animal Instinct" die op 19 December 2019 het daglicht zag. Ondanks dat de Air Jordan 3 niet het meest popluaire Jordan-model is - en zeker ook niet het best verkopende, deed deze release het toch echt heel goed. De reden hiervoor is waarschijnlijk het animal printje, die vaak garant staat voor het uitverkopen van de schoen in kwestie. Na wat geruchten in de wandelgangen hebben we eindelijk een releasedatum voor de opvolger: Op 6 Juni zal de Air Jordan 3 Retro SE "Animal Instinct 2.0" in de schappen liggen.

De nieuwe versie die in Juni van dit jaar zal uitkomen maakt gebuik van zogenaamde op reptielen geïnspireerde prints die zijn toegepast op het leren bovenwerk, ondersteund door verschillende kleuren en patronen die prominent aanwezig zijn op de toe box, hieloverlays, hiellip en de kraag rond de enkel. Afrondende details bestaan uit een rode Jumpman op de tong tag en veteroogjes, drie sets gekleurde veters, een sail rubberen zool en de tekst "INSTINCT" geborduurd aan de binnenkant van de tong.

Het prijskaartje is net als zijn voorganger niet mals: €225 - maar voor dit bedrag heb je wel een sneaker die zeker menig hoofd zal doen draaien. Ook misstaan deze paartjes zeker niet in een vitrine kast of in een sneaker display.

Air Jordan 3 Retro SE "Animal Instinct 2.0"

Air Jordan 3 Retro SE "Animal Instinct 2.0"

Releasedatum: Zaterdag 6 Juni, 09:00 AM
Colorway: Black/Black/White/Gorge Green
Stijlcode: CV3583-003
Verkoopprijs: €225,00
Verkooppagina: bekijk hier de verkooppunten

Stephan
Geschreven door
Stephan