Tim
Geschreven door
Tim

De Jordan Stadium 90 sneaker is het nieuwste hybride model van Air Jordan, dat een aantal elementen van klassieke sneakers combineert die Michael Jordan zelf droeg tijdens zijn meest memorabele momenten. Het voegt zich bij een hybride line-up met onder meer de Jordan Dub Zero, Spiz'ike, Six Rings, Sixty Plus en de Mars 270 om er maar een paar te noemen. We blikken vooruit op de release van deze Air Jordan Stadium 90 "Black Royal".

Air Jordan Stadium 90 Black Royal Foto 7
Air Jordan Stadium 90 Black Royal Foto 8

Deze versie van de Jordan Stadium 90 dropt binnenkort in een klassieke OG "Black Royal" colorway. Het heeft een volledig zwart leren bovenwerk met mesh zijpanelen die passen bij de tongen. Royal Blue is gebruikt als contrasterende kleur en toegepast op de suède Swooshes, tong-branding, binnenvoering, inlegzolen, het gedeelte rond de hiel, "Nike Air"-branding op de achterkant en op de rubberen buitenzool. Air Jordan Stadium 90-tonglabels met 'Flight'-tags aan de binnenkant, bovenop een verouderde tussenzool met Formula 23-demping onder de voet, maken het ontwerp compleet.

De releasedatum is nog niet bekend, maar we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan Stadium 90 "Black Royal"

Datum nog
niet bekend
Air Jordan Stadium 90 "Black Royal"

Air Jordan Stadium 90 "Black Royal"

FB2269-041
Alle verkooppunten
Air Jordan Stadium 90 Black Royal Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim