Dat de Nike Air Max 90 zijn 30-jarig jubileum viert is waarschijnlijk niemand ontgaan, we zien de één na de andere vette colorway voorbij komen - van Duck Camo's tot krijtstrepen - de herenschoen blijft voorzien worden van de dikste colorways. Natuurlijk kunnen de dames ook gewoon een herenschoen aan, maar het is veel vetter als er een keer een echte WMNS colorway dropt die qua kleuren keihard is. De dames kunnen opgelucht ademhalen want Nike dropt binnenkort deze heerlijk roze Nike Air Max 90 WMNS "Barely Rose".

De bovenkant van de sneaker is op de witte Swoosh, veteroogjes en branding aan de zijkant na volledig uitgevoerd in Barely Rose. De roze pastelkleur hebben we de afgelopen maanden al vaker teruggezien als ondersteunde kleur, maar nog niet als dragende kleur. Wel bezit de schoen meerdere materialen, zo is leer toegepast op de voorkant van de toe box en op de overlays. De bovenkant van de toe box is voorzien van mesh. Het design krijgt afronding in de vorm van een wit/roze middenzool en een zwart/roze buitenzool.

Op de releasedatum moeten we nog even wachten, check voor de zekerheid regelmatig ons Blog, de sneaker releasekalender en onze Facebook pagina voor updates.

Nike Air Max 90 WMNS "Barely Rose"
Releasedatum: nog niet bekend
Prijs: €140
Colorway: Barely Rose
Stijlcode: CZ6221-600
Verkooppagina: bekijk de verkooppunten


Stephan
Geschreven door
Stephan