De Air Max 90 lijkt niet te stoppen, de één na de andere nieuwe colorway zien wij voorbij komen. Helaas is niet elke nieuwe colorway een succes, maar zo nu en dan zit er dan toch een pareltje tussen. Zo ook met deze twee nieuwe upcoming colorway voor het model die op dit moment klaargestoomd worden voor een release.

Nike Air Max 90 SE "Chutney"

NIKE AIR MAX 90 SE "CHUTNEY"

Nike komt met nog een sneaker waarvan het 'recept' van de air unit aan de zijkant van de schoen staat vermeld. In tegenstelling tot zijn voorganger, maakt het paartje gebruik van Herfstachtige bruintinten. 'Chutney', 'Tawny' en 'Twine' (bekende kleuren binnen de ACG-lijn) nemen de leer-, suède- en nylonconstructie van het Air Max-model over. Diepe Navy kleuren zijn toegepast op de veteroogjes, het gedeelte rond de air unit en de branding op de tong en de hak. De zichtbare schuimrubberen tongen en de kraag zijn voorzien van een retro motief. De welbekende "Sail" kleur is toegepast op de veters, swooshes en tussenzolen van EVA-foam.

Nike Air Max 90 "Sail and Gum"

https://www.sneakersquad.nl/releasekalender/nike-air-max-90-sail-and-gum/

Hoewel een gebroken witte (Off-White) kleur geen onbekende zijn voor het model, hebben we nog niet eerder een combinatie van sail en zichtbare stiksels voorbij zien komen. Deze release is vergelijkbaar met de aanstaande release van de Dunk Low Disrupt voor dames. Ook deze release is voorzien van zichtbare gestikte lijnen die zijn geplaatst op de soepele, tonale leer- en mesh basis van de schoen. De branding op de mud guard en de tong zijn uitgevoerd in het bruin, waardoor ze er lekker uitknallen. Ook de tussenzolen zijn uitgevoerd in het wit - net even anders dan de rest van de sail colorway. Wat direct opvalt is de gom buitenzool waar iedereen altijd zo weg van is.

Beide paartjes hebben nog geen releasedatum, we raden je dus aan regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina te checken.

Stephan
Geschreven door
Stephan