AMBUSH is een Japans modemerk dat bekend staat om zijn unieke en avant-gardistische ontwerpen. Het werd in 2008 opgericht door ontwerpster Yoon Ahn en haar man, Verbal. AMBUSH kreeg wereldwijde erkenning voor de gedurfde en onderscheidende sieraden en breidde later uit met kleding en accessoires.

Een van de opmerkelijke samenwerkingen tussen AMBUSH en Nike was hun gezamenlijke release van de Nike x AMBUSH Dunk High. Deze collectie, die voor het eerst werd onthuld in 2020, bevatte een opnieuw ontworpen versie van het klassieke Nike Dunk High model.

Nike en AMBUSH komen dit jaar weer samen voor een nieuwe collab, waarbij de Nike Air More Uptempo sneaker de hoofdrol speelt. We blikken vooruit op de release van de kleurrijke AMBUSH x Nike Air More Uptempo Low "Lilac" en tevens op de AMBUSH x Nike Air More Uptempo Low "Black" die beide op 6 oktober droppen.

AMBUSH x Nike Air More Uptempo Low Lilac Foto 8

De kleur Lila domineert de sneaker en wordt ondersteund door Appel Green accenten

Deze derde editie van de Ambush x Nike Air More Uptempo Low is de nieuwste toevoeging aan de exclusieve collectie van Yoon Ahn. Het merk voegt de paren 'Black' en 'Limestone' naadloos samen en verwelkomt nu een betoverende 'Lilac' uitvoering, die ruim op tijd is om onder de kerstboom te belanden.

AMBUSH en Nike hebben de sneaker uitgevoerd in een betoverend kleurenpalet dat bestaat uit de kleuren Lilac, Appel Green, University Red en Team Green. Zoals je kunt zien is Lilac de dominerende kleur, geaccentueerd door levendige groene 'AIR'-letters aan de zijkanten, aangevuld met touwveters, pull tabs op de achterkant van de hiel en het 'AMBSUH'-logo dat sierlijk op de hielen staat.

De toebox en hakken zijn voorzien van University Red Swooshes en prominent aanwezige AMBUSH-logo's op de tong, terwijl de paarse binnenvoering een luxueus gevoel uitstraalt. De rubberen zool is voorzien van een een heldere Air-Sole unit over de hele lengte voor een ongeëvenaarde demping en optimaal comfort.

AMBUSH x Nike Air More Uptempo Low "Lilac"

Oct
06
AMBUSH x Nike Air More Uptempo Low "Lilac"

AMBUSH x Nike Air More Uptempo Low "Lilac"

FB1299-500
Alle verkooppunten

AMBUSH x Nike Air More Uptempo Low "Black"

Oct
06
AMBUSH x Nike Air More Uptempo Low "Black"

AMBUSH x Nike Air More Uptempo Low "Black"

FB1299-001
Alle verkooppunten
AMBUSH x Nike Air More Uptempo Low Lilac Foto 7
AMBUSH x Nike Air More Uptempo Low Lilac Foto 3
AMBUSH x Nike Air More Uptempo Low Lilac Foto 4
AMBUSH x Nike Air More Uptempo Low Lilac Foto 5
AMBUSH x Nike Air More Uptempo Low Lilac Foto 10
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur