BAPE laat weer van zich horen, en hoe. Zaterdag 21 oktober dropt namelijk deze nieuwe BAPE x Adidas Stan Smith Golf "ABC Camo", een fusie van iconische stijlen voor op de golfbaan.

Het feestje ter ere van het 30-jarig jubileum van BAPE is nog in volle gang en Adidas is met zekerheid uitgenodigd. Na de release van de gezamenlijke Forum Lows en de met een Bapesta-ster voorziene Campus 80, komen beide partij nu met een Stan Smith sneaker die klaar is om de golfbaan mee op te stappen.

Terwijl het gladde "Cloud White" getinte leer het grootste deel van het bovenwerk uitmaakt in een klassieke constructie, geniet de iconische ABC Camo-print van het merk van een opvallende opvallende behandeling op de hiellipjes, de inlegzolen en de verwijderbare veterhoes. Elders houdt de archivistische compositie vast aan de esthetiek uit het midden van de jaren 60. Bekende levendige groentinten verlichten de BAPE-tonglipjes met co-branding, waarmee je op de baan zeker mee voor de dag kunt komen. De sneaker krijgt zijn afronding in de vorm van een verouderde crèmekleurige tussenzool en een set van drie verwisselbare veters.

Houston Rockets guard en adidas atleet Jalen Green zal de campagne voor zijn rekening nemen. De BAPE x adidas Golf collectie komt uit op 21 oktober.

BAPE x Adidas Stan Smith Golf "ABC Camo"

Oct
21
BAPE x Adidas Stan Smith Golf "ABC Camo"

BAPE x Adidas Stan Smith Golf "ABC Camo"

IG5916
Alle verkooppunten
BAPE x Adidas Stan Smith Golf ABC Camo Foto 2
BAPE x Adidas Stan Smith Golf ABC Camo Foto 3
BAPE x Adidas Stan Smith Golf ABC Camo Foto 4
BAPE x Adidas Stan Smith Golf ABC Camo Foto 5
BAPE x Adidas Stan Smith Golf ABC Camo Foto 6
BAPE x Adidas Stan Smith Golf ABC Camo Foto 7
BAPE x Adidas Stan Smith Golf ABC Camo Foto 8
BAPE x Adidas Stan Smith Golf ABC Camo Foto 9
BAPE x Adidas Stan Smith Golf ABC Camo Foto 10
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur