Tim
Geschreven door
Tim

Nike is nog lang niet klaar met het eren van de "Big Bubble" versie van de iconische Air Max 1. Zojuist is bekend geworden dat deze Nike Air Max 1 '86 "World Make" binnenkort zal gaan droppen als onderdeel van een bredere collectie die soortgelijke releases zal bevatten.

Duurzaamheid en mileuvriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij deze Air Max 1 sneaker

Deze versie van de Air Max 1 zet de toewijding aan het gebruik milieuvriendelijke materialen voort. De sneaker is voorzien van een hennepbovenwerk, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzame eigenschappen en robuustheid. Dit wordt sierlijk gecontrasteerd met geweven zwarte overlays die zijn voorzien van witte stiksels, wat sterk doet denken aan traditioneel Aziatisch vakmanschap. De Swoosh-overlays en mud guards zijn gemaakt van Bone-kleurig getrommeld leer, wat verfijning en duurzaamheid uitstraalt.

Nike Air Max 1 '86 "World Make"

09
Sep 2023
Nike Air Max 1 '86 "World Make Korea"

Nike Air Max 1 '86 "World Make Korea"

FN7652-030
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 86 World Make Foto 8
Nike Air Max 1 86 World Make Foto 10

Big Bubble colorway

De tussenzool van de sneaker is uitgevoerd in een klassieke Sail-kleurige tint, waardoor de zwarte Big Bubbles in de hak er extra uitspringen. Een bijpassende zwarte voering en rubberen buitenzool ondersteunen het ontwerp en creëren een samenhangende look en feel. Speciale inlegzolen, die zich verdiepen in de fijnere details van de sneaker, identificeren het paar als "World Make", wat de wereldwijde invloed van het merk uitstraalt. Dezelfde boodschap is toegepast op de "WM" tongstiksels, die een speciale one of a kind uitstraling meegeven.

De sneaker zal gaan 9 september droppen. We houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 86 World Make Foto 2
Nike Air Max 1 86 World Make Foto 12
Nike Air Max 1 86 World Make Foto 9
Nike Air Max 1 86 World Make Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim