Tim
Geschreven door
Tim

Voordat Nike officieel "Kiss My Airs" opnam in hun campagne voor Air Max Day in 2017-campagne, was het al een vaak gebruikte uitdrukking van sneakerheads over de hele wereld. Er zijn in de loop der jaren dan ook al talloze shirts, petjes en zelfs deurmatten uitgebracht met de tekst. Het was dan ook een aangename verrassing toen Nike besloot de slogan officieel over te nemen. In 2019 gebruikte Nike de slogan zelfs voor een ware sneakercollectie die gebruik maakte van de tekst. Nu, twee jaar later, komt Nike opnieuw met een collectie sneakers die de naam "Kiss My Airs" dragen en deze Nike Air Max 90 "Kiss My Airs" is daar onderdeel van.

Nike Air Max 90 "Kiss My Airs"

01
Mar 2023
Nike Air Max 90 "Kiss My Airs"

Nike Air Max 90 "Kiss My Airs"

FD9753-100
Alle verkooppunten

De "Kiss My Airs" collectie omvat drie sneakers die hun OG-colorways eren

Onderdeel van de 2023 Kiss My Airs collectie zijn vooralsnog drie sneakers die elk een eigen iconische colorway zullen eren. De Air Max 95 eert de OG Neon colorway, de Air Max 90 brengt een ode aan de "Infrared" em de Air Max 97 laat zich inspireren door zijn legendarische "Silver Bullet"-colorway. De Air Max 90 in kwestie is zoals je kunt zien een knipoog naar de Infrared en andere oude OG-colorways.

Nike Air Max 90 Kiss My Airs Foto 1

Deze sneaker maakt gebruik van een ongerepte witte mesh basis, mooi in contrast gebracht door paarse, zwarte en Infrared-kleuren. We zien een heerlijke safariprint op de overlays die is toegepast rondom de toe box en doorloopt tot over de Swoosh aan de zijkant. Ook de zwarte Swoosh is voorzien van de safariprint. Zwarte leren overlays aan de zijkant zorgen ervoor dat de rest van de sneaker er heerlijkt uitknalt. Een "Kiss My Airs" label aan de zijkant van de kraag, samen met een witte tussenzool en een zwart/rode buitenzool rondne het ontwerp af.

De sneaker dient dit jaar nog te droppen, we houden je vanzelfsprekend op de hoogte van al het nieuws op onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 Kiss My Airs Foto 8
Nike Air Max 90 Kiss My Airs Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim