Tim
Geschreven door
Tim

Het nieuwe Nike Air Max Furyosa model is op zichzelf al een opvallend model om te zien, maar met deze Cheetah Print gaat Nike nog een stapje verder. Dit is de nieuwe grondbreker van vandaag en tegelijk de compromisloze pionier van morgen. Noem hem creatief, noem hem artistiek, noem 'm anders, gevaarlijk of tricky. Hoe je hem ook noemt, maximaal opvallen doe je zeker met deze hedendaagse sneaker. Wij zijn op pad geweest om toffe foto's van deze Nike Air Max Furyosa "Cheetah" te maken. Want de sneaker is eindelijk gedropt, het was lang wachten op deze release. Kortom de hoogste tijd om de foto's eens beter te bekijken en jouw paartje te scoren!

De Cheetah Print schittert op de Nike Air Max Furyosa DH5104 002
Sneaker Squad

Nike Air Max Furyosa "Cheetah"

09
Mar 2023
Nike Air Max Furyosa "Cheetah"

Nike Air Max Furyosa "Cheetah"

DH5104-002
Alle verkooppunten

Nike maakt het nog bonter met de Nike Air Max Furyosa en voorziet de sneaker van een Cheetah Print

Nike Air Max Furyosa Cheetah DH5104 002 colorway
Sneaker Squad

De Air Max Furyosa is naar onze mening met afstand één van Nike's gekste ontwerpen, mede door zijn grove ontwerpdetails en robuuste uiterlijk. De sneaker krijgt binnenkort een Cheetah make-over, wat het nu echt een nummer 1 nekkendraaier zal gaan maken.

De release van de Nike Air Max Furyosa "Cheetah" is de eerste keer waarbij Nike het model voorziet van een dierlijke print. De Cheetah Print is terug te vinden op de panelen over de tong, teen en hiel. De kleur Zwart is voor wat contrast toegevoegd aan het suède en leer, samen met grijs mesh dat de rest van de sneaker voor zijn rekening neemt. Een vleugje rood speelt ook een rol in het kleurenpalet, dat toegepast is rond de kraag en de treklipjes.

De releasedatum is bekend, zojuist zijn ze gedropt en vanzelfsprekend houden wij je up-to-date via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max Furyosa Cheetah DH5104 002 sneakers
Sneaker Squad
Nike Air Max Furyosa Cheetah DH5104 002 sneaker
Sneaker Squad
Nike Air Max Furyosa Cheetah Foto 7
Nike Air Max Furyosa Cheetah Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim