Tim
Geschreven door
Tim

Het nieuwe Nike Air Max Furyosa model is opzichzelf al een opvallend model om te zien, maar met deze Cheetah Print gaat Nike nog een stukje verder. Wij hebben de officiële foto's van de Nike Air Max Furyosa "Cheetah" in handen. Wij verwachten dat de sneaker binnen enkele weken zal gaan droppen. De hoogste tijd om de foto's eens beter te bekijken.

Nike maakt het nog bonter met de Nike Air Max Furyosa en voorziet de sneaker van een Cheetah Print

Nike Air Max Furyosa Cheetah Foto 7
Nike Air Max Furyosa Cheetah Foto 8

De Air Max Furyosa is naar onze mening met afstand één van Nike's gekste ontwerpen, mede door zijn grove ontwerpdetails en robuuste uiterlijk. De sneaker krijgt binnenkort een Cheetah make-over, wat het nu echt een nummer 1 nekkendraaier zal gaan maken.

De release van de Nike Air Max Furyosa "Cheetah" is de eerste keer waarbij Nike het model voorziet van een dierlijke print. De Cheetah Print is terug te vinden op de panelen over de tong, teen en hiel. De kleur Zwart is voor wat contrast toegevoegd aan het suède en leer, samen met grijs mesh dat de rest van de sneaker voor zijn rekening neemt. Een vleugje rood speelt ook een rol in het kleurenpalet, dat toegepast is rond de kraag en de treklipjes.

De releasedatum is nog niet bekend, maar vanzelfsprekend houden wij je up-to-date via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max Furyosa "Cheetah"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max Furyosa "Cheetah"

Nike Air Max Furyosa "Cheetah"

DH5104-002
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim